Garantier och Returer

Tillfredsställelse garanterad

Säker drift

garanti

Alla varor köpta på www.pingaoculto.es har 2 ÅRS garanti. Denna period kommer att öka till 3 ÅR i Spanien, enligt lagdekret 7/2021 angående garantin för försäljning av konsumtionsvaror. Om du behöver kontakta oss på grund av ett fel i produkten köpt i vår butik kan du göra det via e-post: contact@pingaoculto.com eller via WhatsApp: +34 644 098 320.

Produktgarantin kan påverkas i följande fall:

 • Fel som uppstår till följd av felaktig användning eller utanför de angivna miljöförhållandena, defekter i installationen eller slitage på grund av normal användning av utrustningen.
 • Skador orsakade av katastrofer som brand, översvämning, vind, jordbävning eller storm.
 • Kosmetiska skador eller repor på plastmaterial såsom höljen.
 • LCD-paneler eller displayer med synliga repor eller sprickor.
 • Skador orsakade av stötar med andra föremål, fall, vätskespill eller nedsänkning i vätskor.
 • Fel som ett resultat av manipulationer utförda av obehöriga tekniker, såväl som efterföljande ändringar eller tillägg som inte ingår i den ursprungliga konfigurationen.
 • Problem på grund av kompatibilitet eller installation av kringutrustning eller programvara köpt från tredje part.
 • Förbrukningsdelar, till exempel batteriet. En minskning av batteriets livslängd på grund av upprepade laddnings-/urladdningsprocesser eller bristande laddning under långa perioder anses normalt.
 • Skada genom olycka, missbruk, felaktig användning eller felaktig användning.
 • Försämring på grund av normal användning, inklusive bärväska, plastfodral, disketter, CD-ROM, manualer och batterier.
 • Eventuella fel eller skador om serienumret och streckkodsetiketten för produkten eller någon av dess komponenter har modifierats, raderats eller tagits bort.
snabb bearbetning

avkastning

Vid bristande överensstämmelse kan kunden välja mellan retur, byte eller reparation.

Retur av hela eller delar av beställningen, enligt information till oss, måste skickas inom 14 kalenderdagar efter mottagandet av beställningen och en fast kostnad på €7,99 kommer att debiteras. I PingaOculto Vi förbehåller oss rätten att neka retur i händelse av att produkten uppvisar ett fel orsakat av felaktig användning liknande de som anges på denna sida i avsnittet "Orsaker till garantibortfall". Frakt kommer inte att återbetalas förutom om den fastställda tidsfristen inte har hållits, så länge det är ett problem för logistikföretaget och inte kunden (Frånvaro, Felaktig adress...). *Vi förbehåller oss rätten att avvisa returen av en produkt av hygieniska skäl om det är verifierat att den har använts, vilket gäller hörlurar och kläder.

Om du väljer att byta mot en annan produkt har du även 14 dagar på dig från mottagandet av beställningen. För att påskynda processen kommer den att behandlas som en retur och du kan lägga en ny beställning på önskad produkt.

Reparationen kommer alltid att vara kostnadsfri om det är ett fabriksfel eller liknande. Reparation utanför garantin kommer att ha en rörlig reparationskostnad beroende på problemet som produkten uppvisar.

För att behandla din retur måste du komma åt https://pingaoculto.outvio.com/ och för reparation eller garanti måste du informera oss via e-post: contact@pingaoculto.com eller WhatsApp: +34 644 098 320 med ditt beställningsnummer. Efteråt kan du skicka produkten till:

PingaOculto butiken (Telefon +34 91 417 04 02)
Calle Lucio del Valle 12, Local 1, 28003, Madrid, Madrid, Spanien

Om orsaken är ett produktfel, rekommenderas att du läser instruktionerna i detalj och kontaktar oss för hjälp.

Global Expressfrakt

Var som helst i Världen

14 dagars Returrätt

Upp till 14 kalenderdagar

3 års Garanti

Snabb och effektiv hantering

100% Säker Betalning

PayPal/MasterCard/Visa