Frakt

Snabba och diskreta leveranser

Diskret frakt

Försändelser är helt diskreta och det är omöjligt att veta deras innehåll vare sig på förpackningen eller på fraktetiketten. Dessutom har paketen ett klistermärke så att du vet om det är öppnat.

Postkontor eller MRW

För försändelser från Spanien, halvön och Balearerna kan du ange ett postkontor som leveransadress (data i Google Maps eller på Correos hemsida: Office Locator) eller MRW (Office Locator). Kom ihåg att ange ditt fullständiga namn och telefonnummer för att få ett SMS när du kan hämta det. Försändelser till kontor har samma leveranstider.

En PingaOculto Vi anförtror våra beställningar till de bästa logistikföretagen på marknaden och erbjuder Urgent Shipping till ett rimligt pris över hela världen.

Expresspost
MRW-logotyp
Postkontors logotyp
DHL Express

Spanien

Halvö

Leverans nästa arbetsdag om beställningen görs en arbetsdag före kl. 16. Om det görs senare förlängs mandatperioden med 00 arbetstimmar.

Leverans nästa arbetsdag om beställningen görs en vardag före kl 17:30. Om det görs senare förlängs perioden med 24 arbetstimmar.

*Om beloppet utan frakt är mindre än 20 € skickas det med Correos Express.

Leverans före kl. 14 nästa arbetsdag om beställningen görs en arbetsdag före kl. 00. Om det görs senare förlängs det 17 arbetstimmar.

Leverans på lördag vid beställning före kl 16:00 på fredag. Om det görs senare, skickas det nästa arbetsdag och levereras nästa arbetsdag. 

Samma leveranstid som "Urgent 24H MRW 19:00" modalitet, men vid leverans av paketet kommer den totala kostnaden för beställningen att betalas till leveranspersonen kontant.

Leverans inom max 2 timmar från beställning i butiken på Calle Lucio del Valle 12, Madrid, Spanien. Schema: måndag fredag 10 till 14. och från 15 till 19. |  Lördagar 10 till 14.

Balearerna

Leverans inom 24-48 arbetstimmar om beställningen görs en arbetsdag före kl 16:00. Om det görs senare förlängs mandatperioden med 24 arbetstimmar.

Samma leveranstid som 24-48 timmars modalitet, men vid leverans av paketet kommer den totala kostnaden för beställningen att betalas till leveranspersonen kontant.

KANARIEÖARNA

Leverans inom 2-6 arbetsdagar med certifierad frakt. Eftersom alla paket måste tullklareras kan leveranstiderna påverkas av tullstockningar.

Leverans inom 48-72 arbetstimmar om beställningen görs en arbetsdag före kl 16:00. Om det görs senare förlängs mandatperioden med 24 arbetstimmar.

*Det är nödvändigt att ange DNI eller CIF i beställningen.

Ceuta och melilla

Leverans inom 4-8 arbetsdagar med certifierad frakt. Eftersom alla paket måste tullklareras kan leveranstiderna påverkas av tullstockningar.

Portugal

Leverans nästa arbetsdag om beställningen görs en vardag före kl 17:30. Om det görs senare förlängs perioden med 24 arbetstimmar.

Leverans före kl. 17 nästa arbetsdag om beställningen görs en arbetsdag före kl. 30. Om det görs senare förlängs det 18 arbetstimmar.

Europa

Leverans inom 2-5 arbetsdagar med certifierad frakt med spårning.

Leverans inom 24-48 arbetstimmar om beställningen görs en arbetsdag före kl 16:00. Om det görs senare förlängs mandatperioden med 24 arbetstimmar.

*90 % av försändelserna levereras inom 24 arbetstimmar

Hela världen

Leverans inom 7-14 arbetsdagar med certifierad frakt med spårning.

Leverans inom 2-7 arbetsdagar via DHL Express med spårning.

*Tullkostnader betalas av köparen. DHL kommer att hantera allt pappersarbete snabbt och korrekt för att säkerställa leverans i tid och undvika förseningar.

Global Expressfrakt

Var som helst i Världen

14 dagars Returrätt

Upp till 14 kalenderdagar

3 års Garanti

Snabb och effektiv hantering

100% Säker Betalning

PayPal/MasterCard/Visa