Instruktioner för Nano Earpiece

Vad är en Nano Earpiece?

Hörsnäcka-Nano-Mini-hörlurar-Spy
En nanohörlur är en öron- mycket liten trådlös som förs in i örat, förblir helt dold. Denna typ av dolda hörlurar används vanligtvis för fusk i tentor, användning i presentationer, spionage... Nano Earpiece är den mest populära modellen och en av de bästa säljarna, men dess funktion kan vara komplex utan guide.

Hur fungerar Nano Earpiece?

nano hörlurar arbeta med teknik elektromagnetisk induktion. Den induktiva kragen genererar en induktiv våg som kommer att orsaka en vibration i hörlurarna, vilket resulterar i ljud. Tack vare induktionstekniken kan vi använda smyghörlurar som nano, storleken på en lins och resistenta mot inhibitorer.
Induktiva-vågor-hörlurar-hörlurar-Nano-osynliga-spion-dolda-mini-spion-mobil_auto_x2
Induktiva vågor av nanoinduktorhalsbandet

Är Nano-hörluren säker?

Ja, pingvinerna inte har några interna elektriska kretsar inte heller något liknande. De fungerar eftersom de är gjorda av ett piezoelektriskt material. som reagerar på elektromagnetisk induktion avges av induktionskragen vibrerar och resulterar i ljud. Att inte ha någon elektrisk krets, hörluren kan rengöras med vatten för bättre hygien.
Du hittar mer information i avsnittet om säkerhet och efterlevnad av produkten som finns i slutet av webben.

Tekniska egenskaper

Nanohörluren är marknadens minsta headset med en storlek som liknar en lins. Finns över helt dold vara osynlig från utsidan.
Nano induktionskrage Kräver två 9V batterier ingår ej i satsen. De kan köpas i vilken butik eller stormarknad som helst.
Den inducerande kragen avger induktiva vågor orsakar nanohörlursvibrationer och genererar ljud. Nanohörluren ingen laddning krävs.
Anslutningen mellan induktionskragen och mobiltelefonen görs genom 3.5 mm jack-kontakt. Om du använder en mobiltelefon utan denna kontakt kan du använda en adaptador.
Induktionskragens autonomi är ca 4 timmar beroende på volymen. Batterierna måste kopplas bort när den inte används för att undvika nedladdning.

Kit Innehåll

Innehåll Nano Earpiece Kit med mikrofon

1 – Avdragarmagnet

2 – Extraktionsstång

3 – Nanohörlurar (2 magnetiska enheter)

4 – Jackkontakt, knappsats och integrerad mikrofon

5 – Induktionskrage

+ Trådbunden mikrofon

6 – Jackadapter

7 – Extern mikrofon

Instruktioner

Steg 0 - Originalprodukt PingaOculto

PingaOculto

Kontrollera att det är en originalprodukt av PingaOculto kontrollera att märket som står på produkten är detsamma.

Om du är osäker på om den är original kan du kontakta oss så verifierar vi den. Kontakta oss via: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-postadress .

Steg 1 - Kit delar

Nano hörlursdelar

Extractor Bar, Extractor Magnet och Öronsnäckor

Pingvinerna (på bilden som anges med siffran 3) är de två minsta bitarna och bör del med nageln. Du hittar dem i Kit i en påse. Ingår också utsugsstång (2 på bilden) och avdragare magnet (1 på bilden).

Dold nanohörsnäcka för prov

Nano Inducer halsband

Nano induktionskrage är uppdelad i två separata delar som vi kommer att sammanfoga i nästa steg. Detta inducerhalsband kräver två 9V batterier ingår ej att jobba. Exempel 9V batteri:

9V batteri för nanohörlur

Steg 2 - Induktorkrage Union

Steg 1

Anslut sändaren och mottagaren med de röda kontakterna.

Kontrollera att de är korrekt orienterade som på bilden enligt formen på kontakten.

Steg 3 - 9V batterianslutning

Kom ihåg koppla ur batterierna när satsen inte används. Batterierna ger energi även om den inte reproduceras.
Steg-2-Nano

Ansluta ett 9V batteri i varje kontakt. Anteckna det Du måste ansluta varje port på batteriet med motsatsen till kontakten för att passa korrekt. Kontrollera att de är korrekt fixerade. De Uppskattad autonomi för batterierna är 3-4 timmar beroende på volymen och måste kopplas bort när satsen inte används, eftersom induktionskragen använder energi även om den inte används.

Steg 4 - Mobil/MP3-anslutning

Steg-4-Nano
Jack Adapter Anslutning - Nano

Sätta Hela satsen på ett bord eller en plan yta. Anslut kitet till din mobil enligt det köpta kitet:

 • Kit synd Trådbunden mikrofon:
  • Anslut mobiltelefonen med hörlursuttaget. Ta bort skalet på din mobil, eftersom det kan förhindra korrekt anslutning. Om din mobil behöver en adapter kolla det originalet.
 • Kit med Trådbunden mikrofon:
  • Anslut halsuttaget till det gröna uttaget och mikrofonen till det röda uttaget. Ta bort skalet på din mobil, eftersom det kan förhindra korrekt anslutning. Anslut den röd/gröna adaptern till din mobil. Om din mobil behöver en adapter kolla det ursprungliga.

⚠ På vissa iPhone-modeller har ett kompatibilitetsfel upptäckts i användningen av enheten med icke-originella adaptrar när du ringer ett telefonsamtal. Du måste använda en originaladapter eller använda en annan mobil.

Steg 5 - Funktionstest

Testa nano-induktorkrage (1)

Plats tillsammans med Extractor Magnet och de två hörlurarna och placera dem i kontakt med induktionskragen som på bilden. Extraktionsmagneten, som också är gjord av ett piezoelektriskt material, reagerar på induktiva vågor på samma sätt som hörsnäckorna, vibrerar och orsakar ljud och av denna anledning kommer vi att använda den tillsammans med hörsnäckorna för att utföra testet.

Spela en låt på din mobil/MP3 och medan du spelar höj volymen till max från din mobil. För örat närmare utdragsmagneten och hörlurarna som är i kontakt med induktionskragen och Kontrollera om du hör och/eller vibrerar.

Si vibrera och/eller hörs, satsen Det fungerar korrekt.

⚠ Om de inte vibrerar eller hör något, upprepa stegen med en annan mobil och kontrollera att batterierna är laddade, att kontakterna är korrekt fastsatta, att du har placerat utdragsmagneten och de två hörsnäckorna som är anslutna till kabeln och att volymen är maximalt medan den används spela låten. Om du behöver mer hjälp kontakta oss: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-postadress .

Steg 6 - Introduktion av Nano Earpiece

Detta steg Det är det mest komplexa och kan kräva flera försök för att uppnå rätt inmatning.. Si NEJ ange det korrekt du kommer att höra lågt eller inget
Det rekommenderas För en korrekt introduktion av hörluren, håll örat så rent som möjligt. Vi rekommenderar att du använder den innan du introducerar den svabbar och/eller spray för öronrengöring
Nano-hörlurstillbehör
Introducera Nano Earpiece
Nano Earpiece Introduktion

Stiga på först en pingvin (endast en av de två som visas på bilden indikerad med en 3) i vänster öra (vi hör bättre genom vänster öra än genom höger) genom följande procedur:

 1. Vrid huvudet 90º så att det vänstra örat där vi ska sätta in hörluren är vänd uppåt.
 2. sedan tappa hörluren i örat (Du ska aldrig försöka sätta in hörluren med en bomullstuss eller liknande, eftersom den inte kommer att sättas in korrekt).
 3. behålla samma position med huvudet vänt, skaka på huvudet och gör cirkulära rörelser tills du märker känslan av att en vattendroppe faller in i örat och/eller det igensatta örat.

 ⚠ Du kan behöva upprepa detta steg flera gånger ⚠

➕ till kontrollera att hörluren har satts in korrekt, lägg handen mot örat (så att hörluren inte faller till marken) och vrid huvudet till motsatt sida. Om hörluren lätt kommer ut ur örat när du vrider på huvudet är att den INTE har skrivits in korrekt. Du måste upprepa introduktionsstegen.

➕ Kan också kontrollera om den är korrekt isatt genom att verifiera att en annan person inte ser hörluren i örat. Om du kan se det, NEJ det är väl introducerat.

🔧 Tips: Det finns tillfällen då Hörsnäckan behöver bara en liten knuff för att vara korrekt inmatad. Om så är fallet, placera utdragsmagneten bakom örat, nära halsen. Du kommer att märka hur hörluren rör sig och du kan slutföra placeringen.

🔧 Tips 2: Det finns vissa människor som samla mer mängd öronvax, särskilt i den inre delen av örat, orsakar svårare att introducera hörluren. Kom ihåg rengör örat med Rengöringssprayer och pinnar för öronen. Vanligtvis behöver du bara träna mer för att skriva in det korrekt. Om du inte kan ange den det rekommenderas att du har en öronrengöring för att ta bort vaxproppar.

⚠ Om du inte kan ange den, kontakta oss för att hjälpa dig: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-postadress .

Steg 7 - Kitplacering

Scheme-of-Use-Pinganillo-Hörlurar-Nano-Osynlig-Spy-Dold-Mini-Spy-Mobile

När hörluren har satts in korrekt i vänster öra, placera satsen som den ser ut på bilden, minns det induktionskragen ska alltid sitta på halsen under kläderna. Batterier och mobil kan hållas i fickor eller byxor.

Spela upp låten, inspelningen eller telefonsamtal genom att höja volymen på din mobil för att kontrollera om volymen den ger räcker en pingvin (tillräckligt i de flesta fall) om vi har satt i hörluren korrekt, om volymen är maximal, batterierna har tillräckligt med laddning och induktionskragen sitter på halsen).

Om du hör väldigt lågt, Sätt även in den andra hörluren i det högra örat.

 (En enkel hörsnäcka i vänster öra rekommenderas, eftersom när man försöker föra in en i varje öra kommer den första att lossna när den andra sätts in). (Det är MYCKET troligt att om vi inte hör bra med en hörsnäcka i vänster öra så beror det på att vi inte har satt i hörsnäckan korrekt, volymen är inte maximal på mobilen, batterierna har inte tillräckligt med laddning eller induktionskragen sitter inte på nacken).

El Nano induktorkrage ska alltid sitta på halsen, eftersom den ansvarar för att sända induktiva vågor med kort räckvidd till hörluren, vilket orsakar ljudet. Induktorhalsbandet är tillverkat av koppar den är formbar och du kan anpassa den till formen på din hals. För mer säkerhet det rekommenderas att fästa det med tyg eller plasttejp på huden så att den inte rör sig under användning. För upprepad användning kan du till och med sy den till sweatshirts eller jackor. Kom ihåg att induktionskragen inte är tvättbar och vatten kommer att få den att sluta fungera.

Steg 8 - Flerfunktionsknapp

Induktorkrageknappen Det kommer inte att fungera om den röda/gröna kontakten på den trådbundna mikrofonsatsen används. den här knappen det finns inget behov, kunna responder samtalet från mobil.
Steg-5-Nano

Du kan använda detta kit genom att telefonsamtal eller med inspelningar. Den inbyggd mikrofon finns bakom tryckknappen. El tryckknapp behövs inte om funktionerna utförs direkt från mobilen och kanske inte är kompatibel med vissa mobiler, speciellt om du använder en adapter för att kunna ansluta till mobilen.

 • 1 Klicka: Svara/Lägg på samtal eller Pausa/Spela upp inspelningar.
 • 2 Klick: Nästa inspelning. (Kan inte fungera på vissa telefoner eller applikationer)
 • 3 klick. Tidigare inspelning. (Kan inte fungera på vissa telefoner eller applikationer)

Det rekommenderas sök i appbutiken från vår mobila kompatibel applikation med dessa funktioner till använd satsen för att spela låtar eller inspelningar. För iPhone rekommenderas: https://apps.apple.com/es/app/grabadora-de-voz/id685310398 

Steg 9 - Borttagning av hörsnäckan, urkoppling av batterier och tvättning av hörsnäckan

Kom ihåg att koppla bort batterierna när du inte använder kitet, eftersom De slits när de är anslutna även om de inte används.
Nano-hörlurstillbehör
Steg-6-Nano-V4
Steg-7-Nano

ta bort hörluren närmar sig utsugsstången (anges på bilden med en 2) med dragmagnet (anges med 1) vid dess bas mot örat som du kan se på den första bilden.

En annan MYCKET effektiv extraktionsmetod es hålla med ett finger dragmagneten inne i örat och skaka på huvudet samtidigt som du håller det roterat som på den andra bilden. Det kan vara svårt att ta bort de första gångerna, men efter flera försök kommer det att lyckas.

också hörluren kan redan ha tagits bort och fallit till marken, kontrollera om den fortfarande sitter i örat genom att koppla in satsen och kontrollera om du hör den när du spelar en låt.

⚠ Om du inte kan extrahera det, kontakta oss för att hjälpa dig: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-postadress .

Det rekommenderas att rengöra hörluren med vatten eller etylalkohol, utsugsmagneten och utsugsstången före och efter varje användning för bättre hygien.

Slutligen, Kom ihåg att koppla ur batterierna när du är klar med att använda enheten.

Steg-2-Nano

kan kolla Videotutorial tillsammans med instruktioner för att bättre förstå hur hörluren fungerar:

Om du har frågor, tveka inte att kontakta oss! 😉

Täta problem

pingvinerna kan vara komplexa produkter i sin verksamhet. Kolla nedan frekventa problem nanopingvin och dess lösning.

1 - Fungerar inte

Nanohörlurar fungerar på grund av materialet de är gjorda av ett piezoelektriskt material och inte på grund av någon intern elektronik i hörlurarna. Av denna anledning det är omöjligt att nanohörlurar inte fungerar och Problemet kommer att vara induktorkragen, batterierna eller mobilen. Följ steg och tester anges i nästa avsnitt.

2 - Jag hör ingenting eller mycket lågt

Detta är ett av de vanligaste problemen i nanohörlurarna. existera flera möjliga orsaker som du inte hör något eller väldigt lite. Vi kommer att genomföra en serie tester:
Nano-hörlurstillbehör

Extractor Bar, Extractor Magnet och Öronsnäckor

Pingvinerna (på bilden som anges med siffran 3) är de två minsta bitarna och bör del med nageln. Du hittar dem i Kit i en påse. Ingår också utsugsstång (2 på bilden) och avdragare magnet (1 på bilden).

Steg 1

Kontrollera att du har anslutit sändaren och mottagaren korrekt med de röda kontakterna. Kontrollera att de är rätt orienterade enligt kontaktens form. Om de redan är anslutna behöver du inte ansluta dem igen.

Steg-2-Nano

Kontrollera att 9V-batterierna sitter korrekt i varje kontakt och att batterierna är laddade. Anteckna det Du måste ansluta varje port på batteriet med motsatsen till kontakten för att passa korrektOm batterierna har lämnats anslutna Under lång tid kommer de att lossas. Även om den inte har använts så är den förbrukad.

Steg-4-Nano
Jack Adapter Anslutning - Nano

Sätta Hela satsen på ett bord eller en plan yta. Anslut kitet till din mobil enligt det köpta kitet:

 • Kit synd Trådbunden mikrofon:
  • Anslut mobiltelefonen med hörlursuttaget. Ta bort skalet på din mobil, eftersom det kan förhindra korrekt anslutning. Om din mobil behöver en adapter kolla det originalet.
 • Kit med Trådbunden mikrofon:
  • Anslut halsuttaget till det gröna uttaget och mikrofonen till det röda uttaget. Ta bort skalet på din mobil, eftersom det kan förhindra korrekt anslutning. Anslut den röd/gröna adaptern till din mobil. Om din mobil behöver en adapter kolla det ursprungliga.

⚠ På vissa iPhone-modeller har ett kompatibilitetsfel upptäckts i användningen av enheten med icke-originella adaptrar när du ringer ett telefonsamtal. Du måste använda en originaladapter eller använda en annan mobil.

Testa nano-induktorkrage (1)

Plats tillsammans med Extractor Magnet och de två hörlurarna och placera dem i kontakt med induktionskragen som på bilden. Extraktionsmagneten, som också är gjord av ett piezoelektriskt material, reagerar på induktiva vågor på samma sätt som hörsnäckorna, vibrerar och orsakar ljud och av denna anledning kommer vi att använda den tillsammans med hörsnäckorna för att utföra testet.

Spela en låt på din mobil/MP3 och medan du spelar höj volymen till max från din mobil. För örat närmare utdragsmagneten och hörlurarna som är i kontakt med induktionskragen och Kontrollera om du hör och/eller vibrerar.

Si vibrera och/eller hörs, satsen Det fungerar korrekt.

⚠ Om de inte vibrerar eller hör något, upprepa stegen med en annan mobil och kontrollera att batterierna är laddade, att kontakterna är korrekt fastsatta, att du har placerat utdragsmagneten och de två hörsnäckorna som är anslutna till kabeln och att volymen är maximalt medan den används spela låten. Om du behöver mer hjälp kontakta oss: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-postadress .

Om du i föregående steg när du utförde testet har märkt hur extraktionsmagneten tillsammans med hörlurarna vibrerar eller ljud, satsen fungerar korrekt och problemet är:

 • den batterierna är låga eller urladdade för att låta dem vara anslutna när de inte används.
 • El induktionskrage var inte på halsen medan den testades med hörluren i örat.
 • El volymen på hans mobil var inte maximal.
 • Hörluren har inte satts in korrekt. (Det MEST troliga alternativet). Följ inmatningsstegen för hörlurar igen:
Det rekommenderas För en korrekt introduktion av hörluren, håll örat så rent som möjligt. Vi rekommenderar att du använder den innan du introducerar den svabbar och/eller spray för öronrengöring
Nano-hörlurstillbehör
Introducera Nano Earpiece
Nano Earpiece Introduktion

Stiga på först en pingvin (endast en av de två som visas på bilden indikerad med en 3) i vänster öra (vi hör bättre genom vänster öra än genom höger) genom följande procedur:

 1. Vrid huvudet 90º så att det vänstra örat där vi ska sätta in hörluren är vänd uppåt.
 2. sedan tappa hörluren i örat (Du ska aldrig försöka sätta in hörluren med en bomullstuss eller liknande, eftersom den inte kommer att sättas in korrekt).
 3. behålla samma position med huvudet vänt, skaka på huvudet och gör cirkulära rörelser tills du märker känslan av att en vattendroppe faller in i örat och/eller det igensatta örat.

 ⚠ Du kan behöva upprepa detta steg flera gånger ⚠

➕ till kontrollera att hörluren har satts in korrekt, lägg handen mot örat (så att hörluren inte faller till marken) och vrid huvudet till motsatt sida. Om hörluren lätt kommer ut ur örat när du vrider på huvudet är att den INTE har skrivits in korrekt. Du måste upprepa introduktionsstegen.

➕ Kan också kontrollera om den är korrekt isatt genom att verifiera att en annan person inte ser hörluren i örat. Om du kan se det, NEJ det är väl introducerat.

🔧 Tips: Det finns tillfällen då Hörsnäckan behöver bara en liten knuff för att vara korrekt inmatad. Om så är fallet, placera utdragsmagneten bakom örat, nära halsen. Du kommer att märka hur hörluren rör sig och du kan slutföra placeringen.

🔧 Tips 2: Det finns vissa människor som samla mer mängd öronvax, särskilt i den inre delen av örat, orsakar svårare att introducera hörluren. Kom ihåg rengör örat med Rengöringssprayer och pinnar för öronen. Vanligtvis behöver du bara träna mer för att skriva in det korrekt. Om du inte kan ange den det rekommenderas att du har en öronrengöring för att ta bort vaxproppar.

⚠ Om du inte kan ange den, kontakta oss för att hjälpa dig: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-postadress .

Scheme-of-Use-Pinganillo-Hörlurar-Nano-Osynlig-Spy-Dold-Mini-Spy-Mobile

När hörluren har satts in korrekt i vänster öra, placera satsen som den ser ut på bilden, minns det induktionskragen ska alltid sitta på halsen under kläderna. Batterier och mobil kan hållas i fickor eller byxor.

Spela upp låten, inspelningen eller telefonsamtal genom att höja volymen på din mobil för att kontrollera om volymen den ger räcker en pingvin (tillräckligt i de flesta fall) om vi har satt i hörluren korrekt, om volymen är maximal, batterierna har tillräckligt med laddning och induktionskragen sitter på halsen).

Om du hör väldigt lågt, Sätt även in den andra hörluren i det högra örat.

 (En enkel hörsnäcka i vänster öra rekommenderas, eftersom när man försöker föra in en i varje öra kommer den första att lossna när den andra sätts in). (Det är MYCKET troligt att om vi inte hör bra med en hörsnäcka i vänster öra så beror det på att vi inte har satt i hörsnäckan korrekt, volymen är inte maximal på mobilen, batterierna har inte tillräckligt med laddning eller induktionskragen sitter inte på nacken).

El Nano induktorkrage ska alltid sitta på halsen, eftersom den ansvarar för att sända induktiva vågor med kort räckvidd till hörluren, vilket orsakar ljudet. Induktorhalsbandet är tillverkat av koppar den är formbar och du kan anpassa den till formen på din hals. För mer säkerhet det rekommenderas att fästa det med tyg eller plasttejp på huden så att den inte rör sig under användning. För upprepad användning kan du till och med sy den till sweatshirts eller jackor. Kom ihåg att induktionskragen inte är tvättbar och vatten kommer att få den att sluta fungera.

3 - Jag hör bara ur ett öra/hörlur

Introducera Nano Earpiece

Detta misslyckande är omöjligt. Om en enhet fungerar fungerar den andra också. Detta beror på hörlurarna fungerar på grund av materialet de är gjorda av ett piezoelektriskt material och inte på grund av någon intern elektronik i hörlurarna. Materialet reagerar på induktionskragens induktiva vågor genom att vibrera och gör ljud.

Mest troligt hörluren har inte satts in korrekt i örat, vi blandar ihop extraktionsmagneten med hörlurarna eller två hörsnäckor tillsammans som låt oss höra mer genom ett öra (Vi hör normalt mer genom vänster öra).

Om volymen som erhålls av hörsnäckan i ett öra är tillräcklig, rekommenderas att den används med en enda hörsnäcka och rädda den andra.

Nano-hörlurstillbehör

4 - Jag hör ljud men inga samtal

Original Apple 3.5 mm Jack Adapter

Si Satsen fungerar med låtar, inspelningar eller ljud i allmänhet från vår telefon, men inte med telefonsamtal, beror på en problem med att använda en icke-original adapter. Detta sker särskilt i iPhone när du använder en icke-original Apple-adapter för att få 3.5 mm hörlursuttag.

Es mycket viktigt att använda en originaladapter från tillverkaren för att göra den kompatibel med telefonsamtal. Annars fungerar det bara med ljud som låtar, inspelningar eller videor.

Det är också viktigt Kontrollera dina mobilinställningar så att ljudutgången är korrekt konfigurerad. 

Om problemet kvarstår rekommenderas det prova med en annan mobil.

5 - Knappen fungerar inte eller fungerar inte som den ska

Steg-5-Nano

⚠ El tryckknapp behövs inte om funktionerna utförs direkt från mobilen och Den kanske inte är kompatibel med vissa mobiltelefoner, särskilt om adaptrar används. också beror på applikationen används för att spela låtar eller inspelningar.

Du kan använda detta kit genom att telefonsamtal eller med inspelningar. Den inbyggd mikrofon finns bakom tryckknappen. El tryckknapp behövs inte om funktionerna utförs direkt från mobilen och kanske inte är kompatibel med vissa mobiler, speciellt om du använder en adapter för att kunna ansluta till mobilen.

 • 1 Klicka: Svara/Lägg på samtal eller Pausa/Spela upp inspelningar.
 • 2 Klick: Nästa inspelning. (Kan inte fungera på vissa telefoner eller applikationer)
 • 3 klick. Tidigare inspelning. (Kan inte fungera på vissa telefoner eller applikationer)

Det rekommenderas sök i appbutiken från vår mobila kompatibel applikation med dessa funktioner till använd satsen för att spela låtar eller inspelningar. För iPhone rekommenderas: https://apps.apple.com/es/app/grabadora-de-voz/id685310398 

6 - Mikrofonen fungerar inte

Steg-5-Nano
Jack Adapter Anslutning - Nano

Den inbyggda mikrofonen kan fungerar inte på mobiler med en icke-original adapter, som till exempel brukar hända på iPhone. Det rekommenderas att köpa en originaladapter eller använd en annan mobil. Denna mikrofon slutar fungera när du ansluter mikrofonen via kabel.

Den trådbundna mikrofonen måste anslutas till den röda kontakten. Om den trådbundna mikrofonen inte fungerar måste du verifiera det har varit helt ansluten eftersom det är svårt för säkerheten att förhindra oavsiktlig frånkoppling. Verifiera att du använder en original adapter för att få 3.5 mm hörlursuttag om vår mobil inte har det. Försök dessutom starta om mobilen och kontrollera ljudutgångsinställningarna av mobilen. Om det fortfarande inte fungerar rekommenderas det prova med en annan mobil.

7 - Jag kan inte ta ut hörluren

Nano-hörlurstillbehör
Steg-6-Nano-V4
Steg-7-Nano

Du kan behöva försöka flera gånger tills den har tagits bort.

ta bort hörluren närmar sig utsugsstången (anges på bilden med en 2) med dragmagnet (anges med 1) vid dess bas mot örat som du kan se på den första bilden.

En annan MYCKET effektiv extraktionsmetod es hålla med ett finger dragmagneten inne i örat och skaka på huvudet samtidigt som du håller det roterat som på den andra bilden. Det kan vara svårt att ta bort de första gångerna, men efter flera försök kommer det att lyckas.

också hörluren kan redan ha tagits bort och fallit till marken, kontrollera om den fortfarande sitter i örat genom att koppla in satsen och kontrollera om du hör den när du spelar en låt.

⚠ Om du inte kan extrahera det, kontakta oss för att hjälpa dig: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-postadress .

Steg-2-Nano

8 - Chokekragen har slutat fungera

Steg-2-Nano

Hörsnäckor fungerar på grund av materialet de är gjorda av ett piezoelektriskt material och inte på grund av någon intern elektronik i hörlurarna. Av denna anledning det är omöjligt att nanohörlurar inte fungerar och problemet kommer att vara induktorkragen, batterierna eller mobilen.

Med största sannolikhet har batterierna lämnats anslutna och batterierna har tagit slut. Kom ihåg att koppla ur batterierna när du är klar med att använda enheten för att förhindra att de laddas ned. Du ska aldrig dra i ledningarna för att koppla bort den, bänd upp den. 

Om batterierna är laddade följ stegen som anges i avsnittet 2 Jag hör ingenting eller väldigt lågt.

⚠ Om kitet inte fungerar, kontakta oss för att hjälpa dig: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-postadress .

kan kolla Videotutorial tillsammans med instruktioner för att bättre förstå hur hörluren fungerar:

Om du har frågor, tveka inte att kontakta oss! 😉

Säkerhet och efterlevnad

Nedan anges viktig produktinformation i förhållande till säkerhet och efterlevnad som garanterar korrekt och säker användning av produkten:

⚠ UNDERLÅTANDE ATT FÖLJA DESSA SÄKERHETSINSTRUKTIONER KAN RESULTERA I BRAND, ELEKTRISK STÖT ELLER ANNAN SKADA ELLER SKADA.

VARNING: Använd eller förvara inte produkten nära annan elektronisk utrustning eftersom magnetfältet från intilliggande elektrisk utrustning allvarligt kommer att skada eller störa produkten. Använd inte heller denna produkt om du har nedsatt hörsel som kan påverkas, om du använder hörapparater eller om du använder en pacemaker eller någon elektronisk medicinsk apparat.

Certifieringar och varningsprodukter PingaOculto

® PingaOculto. Alla rättigheter förbehållna.

Produktspecifikationer:

Modellnamn: Nano / Nano + Mikrofon

Modellnummer: N-01/N-02

Produktbeteckning: B084D9N8W9 / B08J8D77BP

Elektrisk effekt: 2 x 9V, 300-1000 mAh (Kräver 2 9V batterier ingår ej)

Drifttemperatur: 0 till 35ºC

Produktanvändning: Utsätt inte din enhet eller adapter för vätskor. Om din enhet eller adapter blir blöt, koppla försiktigt bort alla kablar utan att bli blöta i händerna och vänta tills enheten och adaptern har torkat helt innan du ansluter dem igen. Försök inte torka enheten eller adaptern med en extern värmekälla, till exempel en mikrovågsugn eller hårtork. Om enheten eller adaptern är skadad, sluta använda den omedelbart. Använd endast de medföljande tillbehören för att driva din enhet. För att undvika risken för elektriska stötar, rör inte enheten eller kablarna som är anslutna till den under åskväder. Kablarna och/eller adaptrarna är endast avsedda för inomhusbruk.

Rättsligt meddelande: PingOc Now SL ansvarar inte för bedräglig eller felaktig användning av produkten på grund av bristande förståelse eller läsning av informationen i instruktionerna och försiktighetsåtgärderna. Denna produkt är inte en leksak och får inte användas i strid med gällande lagar. Om du har några frågor kan du kontakta oss innan du använder produkten.

För EU-kunder: Härmed, PingaOculto, förklarar att typen av radioutrustning är i enlighet med direktiv 2014/53/EU.

Ändringar eller modifieringar som inte uttryckligen godkänts av den part som ansvarar för efterlevnaden kan ogiltigförklara användarens behörighet att använda utrustningen. Denna utrustning har testats och befunnits följa gränserna för en digital enhet av klass B, enligt del 15 av FCC-reglerna. Dessa gränser är utformade för att ge rimligt skydd mot skadliga störningar i en bostadsinstallation.

FCC-efterlevnad: Denna utrustning genererar, använder och kan utstråla radiofrekvensenergi och kan, om den inte installeras och används i enlighet med instruktionerna, orsaka skadliga störningar på radiokommunikation. Det finns dock ingen garanti för att störningar inte kommer att inträffa i en viss installation. Om den här utrustningen orsakar skadliga störningar på radio- eller tv-mottagning, vilket kan fastställas genom att slå av och på utrustningen, uppmuntras användaren att försöka korrigera störningen med en eller flera av följande åtgärder:

 • Rikta om eller flytta mottagningsantennen.
 • Öka avståndet mellan utrustningen och mottagaren.
 • Anslut utrustningen till ett uttag på en annan krets än den som mottagaren är ansluten till.
 • Rådfråga återförsäljaren eller en erfaren radio/TV-tekniker för hjälp.

Denna enhet uppfyller del 15 av FCC-reglerna. Användningen är föremål för följande två villkor: (1) Denna enhet får inte orsaka skadliga störningar, och (2) denna enhet måste acceptera alla mottagna störningar, inklusive störningar som kan orsaka oönskad funktion. Enheten har utvärderats för att uppfylla det allmänna RF-exponeringskravet. Enheten kan användas under bärbara exponeringsförhållanden utan begränsningar.

Överensstämmelse med radiofrekvensexponering: Som en hälsoskyddsåtgärd överensstämmer denna enhet med gränsvärdena för exponering av allmänheten för elektromagnetiska fält i enlighet med rådets rekommendation 1999/519/EC. Denna enhet kan placeras på kroppen för att undvika långvarig användning av den i mer än 5 timmar.

Så här återvinner du din enhet på rätt sätt: Bortskaffande av vissa elektroniska enheter är reglerat i vissa områden. Se till att du följer lokala föreskrifter och lagar.

Ytterligare information om säkerhet och efterlevnad: För ytterligare information om säkerhet, återvinning och efterlevnad eller andra viktiga frågor relaterade till din enhet, tveka inte att kontakta oss via något av de tillgängliga kontaktsätten. Kontaktsätt med: E-post kontakta@pingaoculto.com, Ring/WhatsApp +34 644 098 320.

Begränsad garanti: Alla officiella märkesvaror PingaOculto de har en 2 års minsta garanti. Denna garanti kan förlängas eller minskas beroende på landet där försäljningen äger rum, vilket är fallet enligt lag i Spanien där den förlängs till 3 år enligt lagdekret 7/2021 med avseende på garantin för försäljning av Konsumtionsvaror. Vi förbehåller oss rätten att neka garantin för en produkt om olämplig eller försumlig användning av kunden verifieras, liknande de som återspeglas i: https://www.pingaoculto.es/garantias-y-devoluciones/ Om du behöver kontakta oss på grund av ett fel kan du göra det via e-post: kontakta@pingaoculto.com eller via Ring/WhatsApp: +34 644 098 320.

Global Expressfrakt

Var som helst i Världen

14 dagars Returrätt

Upp till 14 kalenderdagar

3 års Garanti

Snabb och effektiv hantering

100% Säker Betalning

PayPal/MasterCard/Visa