Spion Hörlur Examina

Hörlursproven tillåter kommunicera hemligt och helt diskret i ett prov. kan användas med inspelningar, samtal eller med dold kamera.

Penganillo Exams Category
Visa filter

Visar alla 21 resultat

Visar alla 21 resultat

Pinganillo Exams: Diskretion i din utvärdering

Med Spion Hörlur Examina, låser upp en högre nivå av diskretion i utvärderingssituationer. Den här enheten låter dig kommunicera dolt och utan att väcka misstankar under en tentamen. Oavsett om det är genom förinspelningar, diskreta samtal eller till och med i kombination med en dold kamera, erbjuder denna hörsnäcka ett effektivt och smygande sätt att få information. Håll ditt fokus på framgång samtidigt som du använder detta geniala verktyg som anpassar sig efter dina behov och ger dig en strategisk fördel vid kritiska utvärderingsögonblick.

Hur fungerar en hörsnäcka vid ett prov?

Även om vissa människor kallar dem penganillo, nano hörlur eller earpiece pro, i huvudsak, enheterna som används för att fuska på tentor fungerar enligt samma princip. Deras huvudsakliga funktion är att ta emot information istället för att överföra den, vilket gör dem praktiskt taget omöjliga att upptäcka.

Operationsprocessen involverar en mobiltelefon och en induktionskrage. Mobiltelefonen fungerar som överföringskälla och kommunicerar med handenheten trådlöst via Bluetooth-induktionsenheter eller till och med via en kabel, och simulerar funktionen hos en handsfree-enhet.

Vilka typer av hörlursprov finns tillgängliga i PingaOculto?

Du kan komma åt följande typer av hörlurar: