GPS-spårare

GPS-sökare för att känna till placering av fordon, flottor, människor, husdjur och andra föremål. GPS-locatorn är förebyggande och säkerhet.

GPS-lokalisering
Visa filter

Visar alla 4 resultat

Visar alla 4 resultat

Oavsett om du behöver hålla reda på dina fordon, husdjur, värdesaker eller till och med nära och kära, vår GPS-sökare De ger dig sinnesro att veta var du är hela tiden.

Med den senaste tekniken använder dessa enheter satellitsignaler för att ge korrekt och uppdaterad information om var tillgångarna finns. De GPS-sökare De är lätta att använda och kommer med en mängd ytterligare funktioner och funktioner, såsom rörelsevarningar och realtidsaviseringar via mobilappar.

Inom kategorin finns ett urval av modeller som anpassar sig till vart och ett av de specifika behoven, oavsett om det behövs för personligt eller affärsmässigt bruk. Möt all vår utrustning GPS-sökare och välj den enhet som bäst passar dina behov. Lita på att vi ger dig den sinnesfrid du förtjänar!

Vad är skillnaden mellan en GPS och en GPS-locator?

Den största skillnaden ligger i dess syfte och funktionalitet. En GPS (Global Positioning System) avser hela satellitsystemet och den teknik som gör det möjligt att bestämma en position. Den används främst för navigering och för att visa aktuell plats på en karta. Å andra sidan är en GPS-lokaliserare speciellt utformad för att spåra positionen för ett objekt eller en person och, i många fall, överföra den informationen till en tredje part eller spara den för senare referens.

Hur länge räcker batteriet i en GPS-locator?

Batteritiden för en GPS-spårare varierar beroende på modell, användning och hur ofta platsuppdateringar skickas. Vissa personsökare kanske bara håller några dagar, medan andra mer avancerade modeller, eller de som är inställda på att uppdateras mer sällan, kan hålla i veckor eller till och med månader.

Hur exakta är GPS-sökare?

Noggrannheten hos en GPS-lokaliserare kan variera beroende på miljöförhållanden, den teknik som används och enhetens kvalitet. Under optimala förhållanden erbjuder de flesta GPS-spårare en noggrannhet på mellan 5 och 10 meter. Men i täta stadsområden eller i områden med dålig satellittäckning kan noggrannheten minska. Det är viktigt att konsultera specifikationerna för den specifika modellen för dess uppskattade noggrannhet.